Uw vertrouwde stukadoor in Breda!

✓ Alleen vakwerk

✓ Erkende stukadoor (NOA-garantie)

✓ De beste materialen voor het mooiste resultaat

✓ Ruim 30 jaar ervaring

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door NOA!

Stucwerk in Breda

Heeft u een oneffen muur? Zitten er gaatjes of bobbels in? Dan kunnen onze vakmannen uw muren weer glad maken doormiddel van stucwerk. In Breda en omgeving zijn wij al jaren een begrip. Lees hieronder meer over ons stucwerk in Breda of bel ons voor meer advies of het maken van een afspraak op 076 - 200 86 02. U kunt ook een vrijblijvende offerteaanvraag doen via ons offerteformulier.

Stucwerk repareren

Is uw stucwerk beschadigd door een lekkage, door schimmelplekken op de muur of is een stukje afgebroken? Stucwerk kan makkelijk gerepareerd worden. Onze stukadoor in Breda repareert uw stucwerk en zorgt voor een glad resultaat. Naast een nieuwe laag stucen kunnen wij dus uw bestaande pleisterwerk ook repareren. Dit doen wij door rare plekken, scheuren of breuken eerst goed te behandelen. Het loszittende stucmortel moet verwijderd worden, zodat het strak kan worden afgewerkt. U zult verstelt staan van het resultaat. U ziet niets meer van de plek waar het kapot was.

plafond schuurwerk
Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk

stuken schuine wand

Schuine kanten

Glad pleisterwerk op kleur

Plafondlijst stucen

Lijsten

Glad pleisterwerk in boog

Glad pleisterwerk op kleur

Pleisterwerk en raapwerk

Voor een gladde muur die klaar is voor verdere afwerking gebruiken we stucwerk in de vorm van pleisterwerk. Pleisterwerk is gemaakt van gipsmortel en wordt uitgestreken over uw muren. Deze vorm van stucwerk is 1 tot 6 millimeter dik. Als het pleister dikker wordt aangebracht, van 7 millimeter tot 5 centimeter dik, dan spreken we over raapwerk. Raapwerk is door zijn dikte geschikt om scheve wanden weer recht te maken.

Muren afwerken

Na het behandelen van uw muren met pleisterwerk of raapwerk, kunt u kiezen voor een afwerking. Zo kunt u kiezen om de muren te verven, te spuiten, te behangen of af te werken met een van de veelgebruikte sierpleisters, zoals spachtelputz, rustiekputz of granol. Wij zijn gespecialiseerd in sierpleisters. Helaas doen wij niet aan spuitwerk.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u een afspraak maken met onze stukadoor in Breda via 076 - 200 86 02. U kunt ook het offerteformulier invullen met uw wensen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wilt u ook prachtig stukwerk voor een aantrekkelijke prijs? Neem vandaag nog contact op!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Na verzenden van dit formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook gelijk spreken met

een specialist. Bel daarvoor direct:

Onze kwaliteit wordt

gewaarborgd door NOA!

Vestigingsinformatie

Volgermoeren 48

4824 KN Breda

KvK 20054198

Telefoon: 076 - 200 86 02

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring