Stucwerk in Breda

Heeft u een oneffen muur? Zitten er gaatjes of bobbels in? Dan kunnen onze vakmannen uw muren weer glad maken door middel van stucwerk.

Pleisterwerk en raapwerk

Voor een gladde muur die klaar is voor verdere afwerking gebruiken we stucwerk in de vorm van pleisterwerk. Pleisterwerk is gemaakt van gipsmortel en wordt uitgestreken over uw muren. Deze vorm van stucwerk is 1 tot 6 millimeter dik. Als het pleister dikker wordt aangebracht, van 7 millimeter tot 5 centimeter dik, dan spreken we over raapwerk. Raapwerk is door zijn dikte geschikt om scheve wanden weer recht te maken.

Afwerken

Na het behandelen van uw muren met pleisterwerk of raapwerk, kunt u kiezen voor een afwerking. Zo kunt u kiezen om de muren te verven, te spuiten, te behangen of af te werken met een van de veelgebruikte sierpleisters, zoals spachtelputz, rustiekputz of granol.

Offerte aanvragen?

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u een afspraak maken met onze stukadoor in Breda via 076 - 790 13 50. U kunt ook het afsprakenformulier invullen met uw voorkeursdata en we komen graag bij u langs.