076 - 200 86 02

Stukadoor nodig in Breda?

Stucwerk in Breda

Heeft u een oneffen muur? Zitten er gaatjes of bobbels in? Dan kunnen onze vakmannen uw muren weer glad maken doormiddel van stucwerk.

Pleisterwerk en raapwerk

Voor een gladde muur die klaar is voor verdere afwerking gebruiken we stucwerk in de vorm van pleisterwerk. Pleisterwerk is gemaakt van gipsmortel en wordt uitgestreken over uw muren. Deze vorm van stucwerk is 1 tot 6 millimeter dik. Als het pleister dikker wordt aangebracht, van 7 millimeter tot 5 centimeter dik, dan spreken we over raapwerk. Raapwerk is door zijn dikte geschikt om scheve wanden weer recht te maken.

Muren afwerken

Na het behandelen van uw muren met pleisterwerk of raapwerk, kunt u kiezen voor een afwerking. Zo kunt u kiezen om de muren te verven, te spuiten, te behangen of af te werken met een van de veelgebruikte sierpleisters, zoals spachtelputz, rustiekputz of granol. Wij zijn gespecialiseerd in sierpleisters. Helaas doen wij niet aan spuitwerk.

Offerte aanvragen?

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u een afspraak maken met onze stukadoor in Breda via 076 - 200 86 02. U kunt ook het contactformulier invullen met uw wensen en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 

Waarom Fa. K. Dillisse?

  • Traditioneel stucwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring
keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Spachtelputz
• Schuurwerk

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

Hoofdvestiging