076 - 200 86 02

Stukadoor nodig in Breda?

Schuurwerk voor afwerking in Breda

Schuurwerk is te herkennen aan de korrelige structuur in het stucwerk en de decoratieve cirkelvormen. Dit komt tot stand vanwege fijne zandkorrels in het stucwerk, dit zorgt voor een hoogwaardige en speelse afwerking. Elke muur is hierdoor uniek, mede door het handwerk van de stukadoor en de ronddraaiende beweging die hij toepast, waardoor dit uiterlijk tot stand komt. De stukadoor kan zijn stempel op de muur drukken door een bepaalde stijl of uiting te gebruiken. De stukadoor kan u helpen een plaatje te schetsen voor elke ruimte waar u schuurwerk wilt toepassen.

Schuurwerk voor uw plafonds

Schuurwerk is ook prima toepasbaar voor plafonds. De stukadoor gebruikt hiervoor een andere methode dan voor rechtopstaande muren, omdat bij plafonds de cirkelvormige beweging niet te maken is. Schuurwerk wordt dan ook op plafonds toegebracht door middel van halve slagen. Dit schuurwerk zorgt ervoor dat ook uw plafonds er strak en speels uit komen te zien en deze methode wordt dan ook veel toegepast op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Eigenschappen van schuurwerk

Schuurwerk is goed vochtregulerend. Om deze reden is dit stucwerk ook toepasbaar in alle ruimten, inclusief vochtige ruimten zoals de badkamer, maar ook de keuken of bijkeuken. Informeer bij onze stukadoor voor de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 076 - 200 86 02 of via het contactformulier!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Erkende stukadoor (NOA-garantie)
  • De beste materialen voor het mooiste resultaat
  • Alleen vakwerk
  • Ruim 30 jaar ervaring

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door NOA!

keurmerk NOA

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stucwerk
• Pleisterwerk
• Spachtelputz
• Schuurwerk

Werkgebied

Breda, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout en omgeving.

Hoofdvestiging